Hogyan csökkentse az orr smink?

Disclosure: this is a sponsored post that contains sponsored links

A világban gyakorlatilag nincs nő, ami teljesen elégedett a saját megjelenését. Vannak, akik nem szeretik az alakja, a másik – elégedetlen a színe a haj, és vannak nők, akik csak utálom az orrát. És ha a hajfesték lehet vásárolni bármelyik boltba, a tökéletlenség orra lesz, hogy keményen dolgozni. Ha látni a tükörben a vonzó arc, nincs szükség futtatni a plasztikai sebész, és megállapítják a műtőasztalon. Tedd orra szép, mint lehetséges, anélkül, hogy orrplasztika. Elég, ha ügyesen alkalmazták smink.

A titok a tonális források

Elérni a tökéletességet állítható a megfelelő kozmetikumok és egy kis időt. Időbe fog telni, több alapítvány árnyalatok:

 • közel a bőr színe, melyik lesz a fő;
 • sötétebb, mint a fő hangot az egész;
 • világosabb tónusú a földön.

Válasszon egy krém legyen nagyon óvatos. A textúra kell nagyon sűrű, de a külső megjelenés a bőr, amennyire csak lehetséges gyorsan. Nehéz lesz a kiválasztásban a nők, akik szembe öregségi foltok vagy szeplők kiejteni. Végtére is, amikor azok a sötét színű az orra mindezen hiányosságok még inkább, és a fény hang nem lesz hatékony.

Használjon egy sor tonális források eltérő lehet. Minden attól függ, hogy mit kell tenni egy korrekció az orr:

 • keskeny széles orr lehet a következő manőver. 1szűkíteni a széles orr lehet a következő manővert. Elég a hátsó az orr és az orr alkalmazza a legvilágosabb árnyalat. De a szárnyak az orr, akkor “elrejteni” mögött a sötét tónus;
 • csökkenti a hosszát az orr segítségével lehetséges a következő trükköket. 2.Csökkentse a hosszát az orr segítségével lehetséges a következő ütéshez. Világos tónus alkalmazzák a területen, kezdve az orr, befejezve a középső az orr. Legjobb tipp Javasoljuk, hogy sötétebb.

Mindkét esetben meg kell nézni alaposan, hogy a különböző árnyalatú zökkenőmentesen egymáshoz. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy lesz egy bohóc. Ezért alkalmazzák rejtegető kell egy speciális szivacs. Ez nem csak az okoz, még a kozmetikai az arcon, hanem, hogy távolítsa el a felesleges, ha szükséges. És miután a make-up befejeződött, meg kell enyhén be kell nedvesíteni az arc. Ez lesz megszabadulni az érzés, “maszk”.

Ha az alapítvány túl nehéz az a személy, akkor cserélje ki egy rouge tüdőben. Azt is alkalmazni kell. De fel kell adnia azt az elképzelést, hogy állítsa az orr egy rózsaszín árnyalatú pirosító. Erre a célra ideális vörös és bronz skála.

Por csillogó – egy módja №2

Nagyobb kép egyes részein az arc (beleértve az orr) is ragyog. Nagy hatást ad csillámló por. Javasoljuk, hogy a hangsúlyt az orrtól az arccsontja. Ez okból, vagy elegendő bronz narancs pirulni nem csak az arcon kiálló részek, hanem a orrhegy.

Por ajánlott alkalmazni nem csak az orr, hanem a teljes make-up tetején tonális források. Így fog kinézni a természetes.

Alakja szemöldök kérdések

Vizuálisan, hogy az orr kisebb lesz ez a hatás, mint a hangsúlyeltolódás. Csak, hogy néhány szem, szemöldök, az ajkak vagy az arcán. Aztán a háttérben az orr pedig kisebbnek tűnik, és harmonikus. Ezért nyugodtan növelheti a szem smink. Ebből a célból alkalmazzák világos árnyalat. Hogy egy teljes és vonzó ajkak fog ragyogni. Ő megadja az ajkak térfogatát.

Orr alakváltozás és esetleges korrekciója a szemöldökét. Íme néhány titkot:

 • nem ajánlott viselni nagyon vastag szemöldökét. Ezeket csak azokra a az orr körül. És akkor is, ha a lány a tökéletes forma az orr, akkor nem ajánlott, hogy hagyja őket széles;
 • sokkal teszi az orr túl keskeny szemöldöke formájában jelennek meg a húrok. Ugyanezt a hatást fog világos színű szemöldök és egyenes alakja;
 • vizuálisan orr nézni tökéletes kell előnyben részesíteni a szemöldök enyhe ívvel félkör alakú. Hangsúlyozni, hogy a szépség kell telíteni ceruza sötét színű.

Frizura megmenti a napot

Csökkentse az orrát helyesnek kell lennie. De sok nő akarja elérni ezt a hatást, hogy komoly hibákat:

 • Még a titkos smink trükk nem fog segíteni, hogy az orr kisebb, ha a frizura választott rosszul. Volume frizura – a legjobb választás. Azonban ez nem alkalmas az összes nő. Hide “többlet” az orr segít frizura létre hosszú haj. Valamint a rövid és hosszú zár segít csökkenteni az orr, ha a hátsó, hogy gyapjú.
 • Forgalomba színhatások make-up a cél elérése érdekében, hogy csökkentse az orrod, ne feledkezzünk meg a hajat árnyékban. Ez segít megerősíteni az eredmény.
 • Bang – egy eszköz, amely segít, hogy vizuálisan változtatni a méreteit az orr. Ha azt szeretnénk, hogy csökkentsék azt, akkor azt, hogy véglegesen elhagyják ezt az elemet a frizurát. A legjobb, ha az a személy lesz a lehető legnyitottabb. Béren kívüli, amely a homlok, az orr vizuálisan, hogy hosszabb, mint amilyen valójában.

Csökkentse a hosszú, széles és lapos orra. Használati utasítások

Nem minden lány tudja, hogyan kell megfelelően alkalmazni smink, köze az orr jóval kisebb. Annak érdekében, hogy ezt hatékonyan, gyorsan és helyesen, meg kell edzeni. A tapasztalat csak jön az idő. A legfontosabb dolog -, hogy tartsák be az utasításokat.

Készíts egy orr kisebb elég könnyű:

 • Sötét porított orr két oldalán kell végezni függőleges vonalak az oldalán. Indítás a szemöldök és befejezni – a nagyon orrhegy. Minden sor a smink így szükségszerűen sima. Miután sor került sor, akkor alaposan meg kell árnyékot határok lágyabbá válik, és láthatatlan.
 • Használja a kiemelő por vagy könnyű egymásra látványos csúcspontja a közepén az orr. A szélessége ezen a vonalon meg kell egyeznie a szélessége, amely azt szeretné, hogy a végén.
 • Végül meg kell emelni a fényes árnyék úgy, hogy nincs egyértelmű határokat marad.

Meg kell változtatni az alakját egy lapos orra? Ebben az esetben egy másik műveletsorozat:

 1. Figyelembe sötét rejtegető, meg kell, hogy kissé homályos a szárnyak, az orr és a hegy.
 2. Világos tónus alkalmazzák egyértelmű csúcspontja a közepén az orr.
 3. Most egy kefével gondosan kell toll tonális határokat minden kozmetikai smink meg természetes.

Zoom túl hosszú orr is lehet. Ezt kell tenni nagyon óvatosan:

 1. Az oldalon a csúcs az orr és árnyékos.
 2. Különleges gloss alkalmazzák a teljes felületen a orr érintése nélkül a hegyével. Ha szükséges, akkor is tartsa a középvonala fény hang.
 3. Ezek a vonalak árnyékos, így válnak láthatatlanná.
 4. Ha a hosszú orr is egy dudor, akkor könnyen eltávolítható. Ebből a célból ez a része a tetején az orr borított sötét tónus jelent. Fontos, hogy vigyázzon a nagyon sima átmenet a pályán, hogy a szurok.

Ahhoz, hogy egy harmonikus megjelenés nagyon egyszerű. Ha úgy érzi, hogy az orra túl nagy, akkor lehet csökkenteni. És nincs szükség vásárolni tonna kozmetikumok. Időbe fog telni, csak az egyik eszköze különböző árnyalatai. Tanulás, hogy a megfelelő smink egyszerű. Több ház és harmonikusan kiegészítik a megfelelő ékezeteket, frizura és a haj színe.

245258%d0%b33%d0%bd%d0%bf%d1%80%d1%82