HOE ZICH TE ONTDOEN VAN RIMPELS?

1_hoezichteontdoenvanrimpels

Vrouwen, en, meer recent, mannen willen geen rimpels. Het lijden leidt dit tot het feit dat we op zoek zijn naar de beste manieren om zich te ontdoen van de \”tekenen van de tijd\”. Natuurlijk, de markt voor anti-rimpel barst uit zijn voegen van een overschot van manieren en kleuren. We hebben een keuze van pillen, crèmes, injecties, chirurgie, enz. Echter, voordat u begint met de strijd, moeten we weten een beetje over onze tegenstander.

Waar zijn de rimpels en waarom?

Na verloop van tijd op het gezicht. We weten al dat rimpels verschijnen na verloop van tijd. Ons gezicht is aan het veranderen, en terwijl de gelaatstrekken permanent zijn, maar veranderen \”smeren\”. Kunnen We niet stoppen, nee om te annuleren.
Vermindert met de leeftijd spreżystość onze huid, en de zwaartekracht doet het werk. Dit is het makkelijkste recept rimpels. Echter, we willen om te gaan diep in de huid, en om te weten waarom verdwijnt.
De huid bestaat uit de opperhuid en de lederhuid własciwej. De opperhuid beschermt ons tegen externe factoren
externe en bestaat uit water, vet en beschermende zure mantel en van hun złuszczonych cellen. Eigenlijk is de huid bestaat uit twee soorten bindweefsel: losse en solide gebouwd van elastine en collageen. De dermis bevat ook receptoren die reageren op warmte, koude of aanraking. Een teken van een gezonde huid soepelheid, elasticiteit en een uniforme kleur.
Het verouderingsproces is in verband met de leeftijd van ons lichaam . De huid als orgaan, niet later dan opent haar zmainy tegen veroudering van de andere organen. Wij hebben geen invloed op de genetische determinanten die verantwoordelijk zijn voor de snelheid van het verouderingsproces, maar we kunnen van invloed zijn op alle andere externe factoren.

Wat afbreuk doet aan onze huid?

de grootste vijand van onze huid-het is de schadelijke straling. Teveel zon of Zonnebank kan worden gezien na enige tijd, de huid wordt droog en los. Ook Roken, slechte voeding, stress of vermoeidheid is ook grote vijanden van onze huid. Leeftijd als een van de belangrijkste dader rimpels.
Słabnąca met de leeftijd, het vermogen włokien van collageen en elastine, en spier potrzymujących ovaal gezicht, leidt tot zwisanie huid en rimpels. Het gebrek aan vitaminen a, C, E en collageen heeft niet de mogelijkheid om snel in te bouwen. Vrije radicalen en toxines een aanval op de huid en veroorzaken een droge, verandering van de kleur en helderheid.
Talgklieren en potowe verantwoordelijk voor de levering van de huid vocht en vet langzaam przestaja te werken en verschijnen breking op de huid, zoals in het geval van rimpels. De afwijzing van schadelijke factoren, en het gebruik van de gunstige huidskleur, evenals een gezonde levensstijl kan helpen vertragen het verouderingsproces.

anti-aging