Hoe Om Te Zorgen Voor Uw Huid

Disclosure: this is a sponsored post that contains sponsored link

Huidverzorging is meer dan alleen schoonmaken en het gebruik van lotion. Ook gaat het om Het hebben van een gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging, en het beheer van stress. Moge uw unieke huidtype bepalen Ook eventuele aanvullende behandelingen, met behulp van scrubben scrubs: zoals hydraterende of maskers.

 

1.Was je gezicht twee keer per dag om het olie-vrij te houden, verbeteren teint en voorkomen breakouts. Je moet je gezicht te wassen in de ochtend bij het opstaan, en ‘s avonds voor het slapen gaan. Gebruik lauw water en een gezichtsreiniger geschikt is voor uw huidtype. U kunt uw gezicht te wassen met schone handen, een washandje of een zachte spons.

– Als je make-up dragen, vergeet niet om het ook te verwijderen.
– Vergeet niet over de huid op je nek! Dit wordt vaak over het hoofd.

2.Sla de warm water baden of douchen wanneer, en gebruik lauw water in plaats. Heet water kan ontspannen voelen, maar het kan je huid strippen Ook Natuurhistorisch ITS oliën. Dit kan leiden tot een droge, fragmentarisch huid.

-Als u een droge huid hebt, gebruik dan een vochtinbrengende body wash met natuurlijke oliën,: zoals amandel-, kokos, of olijfolie.

3.Solliciteer vochtinbrengende crème of lotion, terwijl je huid nog vochtig is. Gebruik gezicht moisturizers en crèmes op je gezicht, en bodylotions of boter op je lichaam. Wijzig het type vochtinbrengende crème of lotion kunt gebruiken, afhankelijk van het seizoen. Gebruik een zwaarder, rijker één Tijdens de winter, en een lichtere Tijdens de zomer.

-Overweeg een vochtinbrengende crème bevat SPF Dat bewaak uw huid aan de zon schadelijke stralen tegen.
-Alle huidtypes profiteren van moisturizer, lekkernijen, zoals vette! Kies voor een lichte of gel-gebaseerde moisturizer Bestemd voor de vette huid.

4.Exfoliëren uw huid elf week. Dit zal helpen buff weg dode huidcellen en die laat uw huid voelt zijdezacht. U gebruikt scrubs, loofahs en exfoliërende sponzen. Zorg ervoor dat u een zachtere exfoliator te gebruiken op je gezicht dan op de rest van je lichaam. Vergeet niet dat de huid op je gezicht is veel gevoeliger dan de huid op je armen en benen.

-Kies exfoliërende scrubs zorgvuldig. Hoe groter de korrels, hoe meer schurend het schrobben worden. Met walnoot schelpen scrubs vermijden als je een gevoelige huid hebt.

-Als u een droge huid hebt, kunt u dagelijks exfoliëren. Wees voorzichtig over, en altijd hydrateren achteraf.

5. Wees niet bang om make-up te dragen, maar doe het met zorg. Gebruik make-up die geschikt is voor uw huidtype, en verwijder deze voor het slapen gaan om puistjes te voorkomen. Als je make-up dagelijks te dragen, vermijd het dragen van een make-up voor een dag of twee om uw huid een pauze te geven.

-Poeder op basis make-up is zeer geschikt voor de vette huid, maar vloeibare of crème op basis van make-up is meer geschikt voor de droge.

-Reinig uw make-up kwasten regelmatig om het ontstaan en de verspreiding van acne-veroorzakende bacteriën te voorkomen.