5 natuurlijke manieren om uw benen gezond en mooi

Disclosure: this is a sponsored post that contains sponsored link

Mooi en mooi gevormde benen hebben altijd een hoeksteen van het vrouwelijk lichaam schoonheid geweest, en deze trend is nog nooit zo sterk geweest. Na te zijn gedekt voor honderden jaren in het openbaar, hebben vrouwelijke benen een belangrijke comeback met vrouwen sportieve blote benen min of meer het hele jaar door gemaakt. De leeftijdsgrens is ook gestegen, met een groeiend aantal vrouwen in de veertig en ouder die trots hun benen in het openbaar. Er zijn een paar eenvoudige en natuurlijke stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen je benen zijn sterk, prachtig en gezond.

Vermijd warme water

Je zou verbaasd zijn om te horen dat de temperatuur van het water dat je je benen wassen met een significant effect op hoe aantrekkelijk ze eruit kunnen te hebben. Wassen met warm water droogt de huid uit en blokkeert de broodnodige vocht van het krijgen om uw benen. Dit resulteert in het uiterlijk van lelijke stoppels, en niets brengt vaststelling van het uiterlijk van je benen als donkere, stekelige haren. Scheren aanzienlijk bemoeilijkt als gevolg van het gebruik warm water, koud water maar niet de oplossing niet. Een lauwe, gematigde temperatuur is enkel het kaartje voor een gezonde en gehydrateerde huid. Vind de perfecte temperatuur, en je zou verbaasd zijn met de resultaten.

Oefening

Je kunt niet verkeerd gaan met cardio gaan: het houdt je hart gezond, maar ook vormen en tonen je benen. Er zijn verschillende non-impact oefeningen om uit te kiezen, het hangt allemaal af van uw voorkeur. Fietsen is een complete workout voor al uw beenspieren, terwijl yoga is bewezen dat problemen in verband met gezwollen voeten te verheffen. Variety is van cruciaal belang, dus probeer kracht en cardio-oefeningen te combineren voor het beste effect. De squat jump is een oefening die terecht de gouden standaard voor de perfecte leg workout is geworden. Het bestaat uit het plaatsen van uw voeten op heupbreedte, hurken naar beneden en dan springen zo hoog als je kunt, terwijl swingende je armen omhoog. Land de sprong in dezelfde squat positie.

Gezonde voeding voor spataderen

Spataderen zichtbaar vergrote aderen vlak onder de huid, en zij gewoonlijk op benen – vooral bij vrouwen. Verschillende factoren zoals zwaarlijvigheid, genetica of zwangerschap kan de kans vergroten hun uiterlijk. Hoewel ze zijn niet schadelijk, spataderen zijn zeer schadelijk voor de algehele look van je benen. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen spataderen minder zichtbaar te maken, maar de enige manier om zich te ontdoen van hen helemaal is door middel van behandelingen zoals sclerotherapie. U kunt echter, verminderen ze door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en kruiden. Citrusvruchten, kersen, rode druiven, boekweit en bessen (veenbessen in het bijzonder) alle hulp door het verbeteren van de circulatie.

Wat te vermijden

Roken, zonnebaden en zonnestudio’s: deze drie dingen zijn grootste vijanden je benen ‘. Niet alleen hebben zij grote schade aanrichten op je benen, maar zijn schadelijk voor de gezondheid in het algemeen, zodat u goed zal doen door hen een brede ligplaats te geven. Wanneer u zonnen, moet u om voorzorgsmaatregelen te nemen om je huid te beschermen. Een hoge SPF zonnebrandcrème is een must, net als voldoende moisturizer achteraf. Masseren olijfolie op uw huid is een grote natuurlijke manier van het houden ze gezond en gehydrateerd.

Acupressuur

Acupressuur is een oude healing techniek die bestaat uit het uitoefenen van druk op bepaalde belangrijke punten met je vingers. Het geeft spanning; verbetert de bloedsomloop en kan een grote impact hebben op rustgevende krampen in de benen en andere pijnen hebben. De benen en voeten zijn voornaamste kandidaten voor acupressuur als ze verduren veel stress, vooral als je besteden veel tijd opstaan. U kunt een bezoek van een professionele, of zelfs leren een paar belangrijke acupressuur punten, zodat u altijd kunt verlichten spanning op uw eigen.