5 natuurlijke manieren voor wittere tanden

Disclosure: this is a sponsored post that contains sponsored links
Sommige mensen worden geboren met een Colgatesmile, anderen kunnen er alleen maar van dromen. Wil je wittere tanden? Wij gingen voor jou op zoek naar natuurlijke manieren voor squeaky clean teeth.
Картинки по запросу белые зубы у девушки

The best things in life are free. Je hoeft dus geen peperdure bleaching te betalen om wittere tanden te krijgen. Er zijn enkele goedkope, natuurlijke alternatieven.

1. Aardbei

Aardbeien zijn natuurlijke witmakers dankzij de zuren die ze bezitten. Wanneer je het hartje van de aarbei – het witte gedeelte – over je tanden wrijft, zal je onmiddellijk merken dat je tanden witter worden.

2. Appel

Ook appels bezitten zuren die je tanden witter maken. Hoe zuurder de appel, hoe witter je tanden.

3. Sinaasappelschil

Als je last hebt van gele tanden, is een sinaasappelschil je redder in nood. Wrijf de binnenkant van de schil dagelijks over je tanden en laat het ongeveer twee minuutjes intrekken. Spoel je mond na met water en poets je tanden daarna met tandpasta. Doe dit niet langer dan één week. Na de eerste week kan je dit nog twee keer per week doen.

4. Azijn

Wanneer bovenstaande methodes niet werken, kan je je mond spoelen met azijn.
Dit is allesbehalve lekker, maar wel bijzonder efficiënt. Daarom mag je het ook maar één keer om de drie maanden doen en niet langer dan een halve minuut. Hiermee zal al je tandplak in één keer verdwijnen.

5. Citroensap

Citroensap is een van de meest efficiënte middeltjes om witte tanden te krijgen, maar ook een van de gevaarlijkste. Wees dus extra voorzichtig als je dit probeert: meng enkele druppeltjes citroensap met natriumcarbonaat zodat het gaat bruisen. Wanneer het bruist, kan je er je tanden mee poetsen. Laat het wel niet langer dan een minuut op je tanden zitten, want dat kan blijvende schade verrichten. Poets je tanden hierna nog eens met tandpasta om eventuele restjes te verwijderen.