5 gouden tips tegen huidveroudering!

Disclosure: this is a sponsored post that contains sponsored links

Het antwoord op deze vraag is een stuk uitgebreider dan de vraag zelf, want de ouder wordende huid is onderhevig aan vele factoren die ervoor zorgen dat uw huid langer jong blijft of juist sneller verouder.

Daarom hebben wij een lijst met tips samen gesteld waar u op kunt letten uw huid langer jong te houden.

Tip 1 Voorkom overmatige blootstelling aan de zon. De zon is verantwoordelijk voor een groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. Uv-straling veroorzaakt meer dan 80 procent van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit.

Tip 2 Gebruik een zonnecrème met minimaal factor 30. Let bij het gebruik van de zonnecrème goed of deze bij uw huidtype past om de vochtbalans van uw huid op pijl te houden.

Tip 3 -Begin op tijd met een anti aging programma: Voorkomen is beter dan genezen. Bij de huidspecialiste blijft uw huid zo lang mogelijk jong en vitaal.

Tip 4 -Vermijd roken en meeroken: Door te roken of mee te roken, trekt dit zuurstof en vitamine C weg en heeft het ook invloed op de opname van essentiële voedingsstoffen door het lichaam. Het aantal jaren dat u rookt heeft correlatie met het aantal vroegtijdige rimpels.

Tip 5 -U bent wat u eet: Gezond eten en regelmatig water drinken heeft een positief effect op uw huid. Anti-oxidanten, vitamines en mineralen maakt dat uw huid gaat stralen!